Waarom zijn we op zoek naar
jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

Ben jij die klantvriendelijke behanger die kwaliteit boven kwantiteit stelt?

Bij Gerald Janssen BV en Woningbehangen.nl wordt gekozen voor kwaliteit. Wij luisteren naar onze behangers en gaan altijd voor de beste oplossing. Merken als Arte, Eijffinger, Brillux, Intervos en ProGold zijn geen vreemde voor ons. Met een team van ongeveer 20 enthousiaste en gedreven collega’s werk jij samen met onze schilders voor het mooiste resultaat. De ene keer behang je een nieuwbouwwoning, de andere keer geef je een kantoorpand een nieuwe look.

Op vrijdagmiddag, net voor de borrel, neem jij met je collega’s de planning voor de aankomende week door. Deze week staat er een kantoorpand op de planning. De muren moeten met Renovlies behangen worden. In elke spreekkamer moet één wand voorzien worden van fotobehang. Je verzamelt het materiaal en vult je bus met de juiste lijm en plakmachine. Samen met je collega’s loop je alles nog een keer door, bij het inspectierondje stel je oneffenheden op de muur vast. Je herstelt de ondergrond en zorgt ervoor dat de muur zo glad als ijs is. Aan het eind van de dag ruim je alles op zodat jij en je collega’s de volgende morgen in een nette, georganiseerde ruimte verder kunnen werken. Als je collega’s je na deze werkdag nog niet achter het behang geplakt hebben, kom je de rest van de week terug om het project af te maken!

Gerald Janssen in Rijssen (Overijssel) is gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden. Daarbij staat de klant centraal en is alles gericht op een langdurige samenwerking. We hebben alles in huis om het onderhoud aan vastgoed zelf uit te voeren. Daarnaast hebben we jou het volgende te bieden:

 • Een fijne werksfeer;
 • Altijd het beste materiaal
 • Weinig reistijd door projecten in de buurt;
 • Zelfstandigheid;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een jong, enthousiast en dynamisch team.

Wil jij het liefst morgen al beginnen als onderhoudsschilder? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op.

Kan jij ook niet wachten om te beginnen? Dan vragen wij van jou het volgende:

 • Ervaring als behanger;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Klantgerichtheid;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • In bezit van VCA-certificaat.

Op maandagochtend neem jij met je collega’s de planning voor de aankomende week door. Deze week staat er een kantoorpand op de planning. De muren moeten met Renovloes behangen worden. In elke spreekkamer moet één wand voorzien worden van fotobehang. Samen met de opdrachtgever en je collega’s loop je alles nog een keer door, bij het inspectierondje stel je oneffenheden op de muur vast. Je herstelt de ondergrond en zorgt ervoor dat de muur zo glad als ijs is. Aan het eind van de dag ruim je alles op zodat jij en je collega’s de volgende morgen in een nette, georganiseerde ruimte verder kunnen werken. Als je collega’s je na deze werkdag nog niet achter het behang geplakt hebben, kom je de rest van de week terug om het project af te maken!

Ja, ik wil graag bij Gerald Janssen BV werken.

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Zoals je ziet, een gemêleerd gezelschap.

Willard Janssen
Willard JanssenProjectleider
Door dagelijks contact met onze klanten weten we precies wat er gevraagd wordt. Begeleiden en niet leiden is mijn motto.
Johan Gerritsen
Johan GerritsenSchilder
Werken bij Gerald betekend veel eigen inbreng, we bepalen grotendeels zelf hoe we de klus aanpakken. We worden niet op de vingers gekeken, integendeel.
Gert-Jan Bruins
Gert-Jan BruinsSchilder
Door het werken in vaste duo’s weten we precies wat we aan elkaar hebben. De vrijheid is groot om topwerk af te mogen leveren en altijd voor de beste oplossingen te kiezen, kwaliteit is het belangrijkste.

Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers uit de omgeving Rijssen. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!

Voor welke lokale opdrachtgevers kom je te werken?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Gerald Janssen BV werken!