Waarom zijn we op zoek naar
jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

Ben jij die klantvriendelijke onderhoudsschilder die graag in de omgeving Rijssen wil werken aan diverse uitdagende projecten?

Bij Gerald Janssen BV werk jij met veel plezier voor verschillende opdrachtgevers in én rondom Rijssen. Geen verre tripjes naar de andere kant van het land, maar dichtbij huis. Met een team van ongeveer 30 enthousiaste en gedreven collega’s werk jij aan diverse projecten. De ene keer als binnenhuis schilder, de andere keer als onderhoudsschilder of als projectleider.

Op vrijdagmiddag, net voor de borrel, neem jij met je collega’s de planning voor de aankomende week door. Deze week staat er een school op de planning. De muren en het plafond moeten gesausd worden. Daarnaast moeten de kozijnen geschilderd worden. Samen met de opdrachtgever en je collega’s loop je alles nog een keer door, bij het inspectierondje stel je lichtte houtrot in een kozijn vast. Dit los je diezelfde morgen nog op, je repareert het kozijn op vakkundige wijze. Hierna controleer je de ondergrond van de te sausen oppervlakten en plak je alles netjes af. Aan het eind van de dag ruim je alles op zodat jij en je collega’s de volgende morgen in een nette, georganiseerde ruimte verder kunnen werken. Je maakt een fotootje van het mooie werk dat je aan het verrichten bent, vol trots laat je dit ’s avonds thuis zien. Je kunt niet wachten tot het klaar is en kijkt al uit naar de volgende uitdagende klus!

Jij bent het gezicht van team Gerald Janssen BV!

Gerald Janssen in Rijssen (Overijssel) is gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden. Daarbij staat de klant centraal en is alles gericht op een langdurige samenwerking. We hebben alles in huis om het onderhoud aan vastgoed zelf uit te voeren. Daarnaast hebben we jou het volgende te bieden:

 • Een fijne werksfeer;
 • Weinig reistijd door projecten in de buurt;
 • Zelfstandigheid;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een jong, enthousiast en dynamisch team.

Wil jij het liefst morgen al beginnen als onderhoudsschilder? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op.

Kan jij ook niet wachten om te beginnen? Dan vragen wij van jou het volgende:

 • Ervaring als schilder;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Klantgerichtheid;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • In bezit van VCA-certificaat.

Op maandagochtend neem jij met je collega’s de planning voor de aankomende week door. Deze week staat er een school op de planning. De muren en het plafond moeten gesausd worden. Daarnaast moeten de kozijnen geschilderd worden. Samen met de opdrachtgever en je collega’s loop je alles nog een keer door, bij het inspectierondje stel je lichtte houtrot in een kozijn vast. Dit los je diezelfde morgen nog op, je repareert het kozijn op vakkundige wijze. Hierna controleer je de ondergrond van de te sausen oppervlakten en plak je alles netjes af. Aan het eind van de dag ruim je alles op zodat jij en je collega’s de volgende morgen in een nette, georganiseerde ruimte verder kunnen werken. Je maakt een fotootje van het mooie werk dat je aan het verrichten bent, vol trots laat je dit ’s avonds thuis zien. Je kunt niet wachten tot het klaar is en kijkt al uit naar de volgende uitdagende klus!

Ja, ik wil graag bij Gerald Janssen BV werken.

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Zoals je ziet, een gemêleerd gezelschap.

Willard Jansen
Willard JansenProjectleider
Door dagelijks contact met onze klanten weten we precies wat er gevraagd wordt. Begeleiden en niet leiden is mijn motto.
Johan Gerritsen
Johan GerritsenSchilder
Werken bij Gerald betekend veel eigen inbreng, we bepalen grotendeels zelf hoe we de klus aanpakken. We worden niet op de vingers gekeken, integendeel.
Gert-Jan Bruins
Gert-Jan BruinsSchilder
Door het werken in vaste duo’s weten we precies wat we aan elkaar hebben. De vrijheid is groot om topwerk af te mogen leveren en altijd voor de beste oplossingen te kiezen, kwaliteit is het belangrijkste.

Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers uit de omgeving Rijssen. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!

Voor welke lokale opdrachtgevers kom je te werken?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Gerald Janssen BV werken!